2018-11-28 1529 瀏覽
有睇開我食評朋友都知, 我係日本生活過, 所以對日本野食一向都有D要求. 之前都係寫拉麵, 今日終於遇到間比較似樣既居酒屋.店得兩個員工, 樓面Keiko san係日本人, 識少少廣東話, 每次上菜都會講乜黎, 點食, 配菜又點用.廚房係一個好型既日本人, 我係男人都覺得佢好靚仔. 刺身新鮮炸物天婦羅好少油煮魚真係一流, 魚滑汁教得好, 除左刺身, 我平時好少食熟魚, 但今晚差唔多食晒成碟 服務好, Keiko san笑容親切.成晚得我地兩個香港客, 其他全部都係日本人, 唔講真係以為自己去左日本.唯一可惜刺身炸物天婦羅每樣可揀款式唔多, 但每樣都好好食, 好高水準.雖然有D貴, 但如果你拎依家果D大媽樓面, 先上炒飯, 刺身最後上既不知所謂集團居酒屋比較.對唔住, 完全唔同level.

廚房係一個好型既日本人, 我係男人都覺得佢好靚仔.

刺身新鮮
炸物天婦羅好少油

服務好, Keiko san笑容親切.

對唔住, 完全唔同level.

2018-11-28