2020-12-23 167 瀏覽
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛 歡迎屯門鬍鬚仔🧔🏻相信青衣嘅朋友都好熟呢位鬍鬚仔🧔🏻 佢最近係屯門開左分店 當然要即刻去拜訪下佢🤩 Lunch時間去好多人排隊 都要等20分鐘🙈 值得一提 店買服務非常好 我d野食因為要等位所以擺凍左 佢即刻幫我重新整過👍🏻💕.佢主要賣Burger同熱狗 價錢平均都要$40個🙈 如果加埋小食餐$18/$22 都要成$60蚊🤪 價錢雖然唔算平 不過真係幾高質🤩🔹牛油果軟殼蟹堡 + 小食餐A🦀原隻軟殼蟹擺係面己已經夠哂搶眼🤩 軟殼蟹食落仲好juicy 唔好好乾身😋 小食餐配薯條份量都好多 夠哂飽👍🏻 個蘑菇湯好濃😍🔹 韓式泡菜牛堡 + 小食餐B🐂Burger入面有好多泡菜 仲升級左做安格斯漢堡 好厚身😋 個包食落唔會淋哂 少少脆😍.之前見到消息話青衣舖位加租好勁 唔知捱唔捱到🥺 屯門友要努力懲罰 唔好俾佢消失💛鬍鬚仔屯門屯門鄉事會路2A號H.A.N.D.S H區2樓H216號舖
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛
歡迎屯門鬍鬚仔🧔🏻
🔹牛油果軟殼蟹堡 + 小食餐A🦀

🔹 韓式泡菜牛堡 + 小食餐B🐂

鬍鬚仔
15 分鐘 (堂食)