西班牙菜真係有一番特別風味有無人同意!!!😍今次經過太子搵到一間超高質西班牙菜餐廳!餐廳研發橫跨歐亞風味嘅Tapas真係好岩香港人口味😍🥹結論係,搵唔到一樣菜式可以挑剔!今次先講講飲品😛冇酒精有Lychee Flower推介!Rose, Lychee, lemon中哂我鐘意既味🙋🏻‍♀️清甜解渴💓顏色仲好少女心🥰想飲有酒精既朋友可以試下佢地既大熱Siesta🌴Gin底,lychee, passion fruit, lime仲有elderflower mix埋好fruity!!易入口,應該唔鐘意飲酒既朋友都會覺得好飲😙Tapas叫左西班牙蒜油蝦配多士同澳洲穀飼豬鞍串燒👍🏻必食!!!!!兩款都好高質😳蒜油蝦多士非常惹味,洋蔥蒜頭炒得好香口,配上好似餅乾咁脆口既Flat toast好好食!豬鞍串燒又係好正,爽口又Juicy,每舊都係一口size同半肥瘦咁,高質高質👍🏻👍🏻西班牙蒜油海鮮意粉好surprise😳超級豐富既海鮮配料,大蜆、青口仲有大蝦,份量多到好似叫咗個海鮮拼盤咁😂好抵食!意粉醬汁濃稠,蒜味亦都好濃郁,出色!小食推介黑松露醬薯條同蒜蓉牛油雞翼🙋🏻‍♀️薯條係粗身薯條,加上辣粉同香草粉

西班牙蒜油蝦配多士

澳洲穀飼豬鞍串燒

西班牙蒜油海鮮意粉

Mozz黑松露醬薯條

小食推介黑松露醬薯條同蒜蓉牛油雞翼🙋🏻‍♀️薯條係粗身薯條,加上辣粉同香草粉好香口😍
蒜蓉牛油雞翼

雞翼外皮夠薄又脆口,蒜蓉牛油味道可以再濃味dd😙但整體都好唔錯!

餐廳環境真係好chill好有格調,同朋友叫d tapas佐酒一流👍🏻🥹價錢親民,味道高質,好推介!!😋

| Mozz黑松露醬薯條 $58
| Lychee Flower $47
| Siesta $74

📍 太子西洋菜北街179號地下C&D號舖
🌟人均消費:$101-$200
🌟菜式:#goodgirltummy西式 #goodgirltummy西班牙菜
🌟地區:#goodgirltummy太子
西班牙蒜油蝦配多士