2015-06-24 4992 瀏覽
前幾天節日,老公帶我同個囡同埋老爺奶奶慶祝父親節,好在老公醒目,提早訂位...人多到不得了,不然又要周圍揾.一坐底我同阿囡唔執輸,叫左我地至鍾意食既""三文魚""!!!可惜老爺唔食得生冷野,唯有order少少天婦羅同埋烏冬比佢享受下,老公就鍾意食""甜蝦""同""帶子"" ,得佢自己食竟然order左30隻甜蝦,開心到佢停唔到口.之後叫左蚧子沙律,羊架,天婦羅,牛舌仲有好多好多,好味道yummy!>3< 我同阿囡果日飲左3支果汁先生,加埋杯雪糕,個肚脹到行唔到,haha位置比較狹窄,人比較多,但侍應上菜速度頗快,有效率收碟,服務可以的,可惜有個看似是酒摟部長,年紀比較大的那個人,態度差,沒笑容不突止,仲要聽到佢大聲講粗口,不知所謂!!我仲以為老公帶左我地去大排檔食飯.侍應算係服務性工作,但咁既工作態度你還是回家休息喝點夏枯草比較好.老闆請這個員工是用來趕客的嗎? 咪教壞我個囡阿!不過整體都蠻滿意,只是有點美中不足.今個父親節滿載而歸!! yeah~3~下次我約班同事再來大吃一餐! haha.
人多到不得了,不然又要周圍揾.

不過整體都蠻滿意,只是有點美中不足.
今個父親節滿載而歸!! yeah~3~
下次我約班同事再來大吃一餐! haha.