💛樂感Lagom牛頭角店🥳黎度嘅卡位真係無得輸💕———————————黎度樓底同樣夠高夠闊落又無限時 好chill🤘🏻 2份all day menu份量都唔洗🔺雞肉芒果大醬三文治 ($78)大大份 竟然仲有沙律 雞肉用作雞胸肉 仲有幾片芒果係面 食落都好清新 再加埋一塊芝士同大醬 好惹味 用埋Sourdough幾重口感 黎個配搭都幾驚喜💕🔺松露干貝意粉 ($98)意粉真係好creamy 而且帶子都有3大粒 煎得香口 外脆內軟同juicy 最鍾意有芝士粉係上面 勁惹味 意粉再Al Dente d會好D 個汁嘅松露味就唔夠出 不過D菇好juicy 🤪🔺Dirty with Oat Milk ($42+5)黎排愛上咗Dirty 因為飲落個奶更加滑個一shot espresso係面 飲到唔同layer嘅感覺 滑落口 層次感好高 最鍾意加Oat Milk💕 飲落個人認為比較fruity🤪———————————Lagom Kaffe 牛頭角觀塘道348號國際貿易中心1樓101號舖#igfoodtaste西式#igfoodtaste牛頭角#igfoodtastecafe#igfoodtaste良心
💛樂感Lagom牛頭角店🥳黎度嘅卡位真係無得輸💕
———————————
黎度樓底同樣夠高夠闊落
又無限時 好chill🤘🏻
2份all day menu份量都唔洗

🔺雞肉芒果大醬三文治 ($78)
大大份 竟然仲有沙律 雞肉用作雞胸肉

🔺松露干貝意粉 ($98)

🔺Dirty with Oat Milk ($42+5)
黎排愛上咗Dirty 因為飲落個奶更加滑

———————————