2021-12-18 153 瀏覽
友人好大食,又經常諗唔到食咩,所以我哋經常都會選擇去食放題,咩都有得食唔使諗,而呢一間位於沙田中心嘅放題,價錢抵,食物選擇又多,啱晒我哋👍🏻首先講吓價錢先,當晚為平日,價錢為318+1,餐廳環境大,座位亦都好舒服~ 然後就來講下嘢食啦🤤嗌咗極盛放題嘅客人,每位都有一客鐵板燒大蝦🍤,大蝦燒得好香,調味調得好出色,有胡椒味,真係由蝦頭食到落尾😂👍🏻另外,魚生款式都十分多,例如普通嘅三文魚、甜蝦、鮑魚片等等全部都有,而且都有幾款較少見嘅魚生,樣樣刺身都好新鮮好鮮甜,正~ 咁就講到黎重點啦~話明係專食鐵板燒,就一定要食晒佢啲鐵板燒美食啦~ 首先,必須要推介燒帶子,帶子好香口、調味調得好好,燒得又唔會太乾,保持到濕潤,正😄另外,燒鱈魚片,本身以為係燒銀雪魚,但係一上到嚟得一條條嘅魚條,本身以為中咗伏,但點知燒得好趣,魚味好濃,最後都嗌左唔知幾多round😊🤤🤤Cp值高,位置方便,同一家人、朋友、情侶都好適合黎食👍🏻

Cp值高,位置方便,同一家人、朋友、情侶都好適合黎食👍🏻