2023-01-01
好耐無食過拉麵啦! 今日黎到一個係旺角既金鶴拉麵,呢間店長推介食既雞白湯拉麵,當然仲有其他好食既拉麵,仲有鰻魚飯和串燒類可以選擇,比起其他傳統拉麵店選擇更加多樣化。========有興趣可以🅑🅞🅞🅚🅜🅐🅡🅚=======餐廳環境企理,可以多人拼檯,和有卡位坐,坐得舒服,而且仲可以外賣自取。⭐極濃・雞白湯ㄋㄧㄨㄚ$138極濃・雞白湯,店長推介,賣相好吸引,有濃厚雞湯香味,未食已經流晒口水,材料好豐富,有慢煮雞胸2片,慢煮叉燒2片,食落好嫩滑口感,配料仲有香脆牛蒡、糖心蛋等等,香香脆脆,好過癮。最重點的是雞白沙,濃厚雞湯味,配上拉麵,非常掛湯,好好食。⭐北海道・花咲濃厚ㄘㄨㄚ $138北海道極濃蟹湯拉麵呢個更加係好食推介,賣相仲吸引,中間有一大塊蟹肉粒,份量多,食之前將蟹肉和湯撈勻,能夠將濃湯提升更高層次,每啖沙都有濃郁既蟹味,配料有2片叉燒和糖心蛋等等。#cc_拉麵推介——————————————————💕Encore指數:4.5/5 💕環境:4/5💕推介指數:4.5/5——————————————————如果鍾意我既分享pls follow —> @cc_foodie_dai
========有興趣可以🅑🅞🅞🅚🅜🅐🅡🅚=======
💕Encore指數:4.5/5
💕環境:4/5
💕推介指數:4.5/5
——————————————————
如果鍾意我既分享pls follow —> @cc_foodie_dairy ☺️💕
📍金鶴拉麵
旺角通菜街110號利民大廈地舖