2018-07-17 269 瀏覽
星期日下午來到極尚大瀛喜的觀塘分店, 位於亞太中心5樓全層! 一入餐廳門口, 場面震撼, 全場爆滿! 大家有興趣試, 記得一定要BOOK位! 午市放題每位$198! 入座之後, 餐廳會俾個QR Code顧客, 顧客自行下載餐廳APPS,  用手機APPS落ORDER, 比起傳統用ORDER紙更快, 更有效率, 更環保! 而且全部ORDER都齊全, 沒有漏單! 食物上菜速度好快! 連收碟速度都加快了很多! 令到成個用餐體驗更愉快!飲品飲品種類非常多,汽水、啤酒、茶、涼茶、果汁等,總有一款岩心水!餐廳細心照顧埋唔想飲凍飲既顧客! 提供室溫罐裝飲品同埋熱水熱茶, 仲有熱飲櫃! 非常貼心!刺身刺身整體新鮮! 當中我最喜歡甜蝦刺身同埋三文魚刺身! 因為甜蝦同埋三文魚最鮮甜! 希靈魚爽口,喜歡佢獨特的口感! 油甘魚,帶子同虎蝦刺身都爽口彈牙!火灸壽司火灸壽司質素都好好, 而且細細件, 可以試多幾款! 推介!手卷海膽手卷鮮甜無苦味, 鵝肝手卷香滑, 同樣細細件, 讚!蒲燒鰻魚絕對係呢餐放題中我的最愛! 我encore左好多碟!鰻魚肥美香濃, 入口即溶, 細嫩滑溜, 調味適中, 正!燒牛舌牛舌係薄切,

飲品

刺身

火灸壽司
火灸壽司質素都好好, 而且細細件, 可以試多幾款! 推介!

手卷
海膽手卷鮮甜無苦味, 鵝肝手卷香滑, 同樣細細件, 讚!

蒲燒鰻魚
絕對係呢餐放題中我的最愛! 我encore左好多碟!
鰻魚肥美香濃, 入口即溶, 細嫩滑溜, 調味適中, 正!

燒牛舌
牛舌係薄切, 有牛味, 都有肉汁, 唔錯!

燒新鮮菠蘿
新鮮菠蘿燒過後,表面微焦, 內裡甜美多汁, 正!

芝麻雞翼
炸得頗香脆, 不錯!

炸榴槤
炸至外層香脆, 內裏流心, 榴槤味濃郁! 榴槤控必試! 超讚!

甜品
甜品都多到花多眼亂! 餐廳提供多款甜品, 雪糕, 雪條等等! 還提供軟雪糕機, 配料任你配搭!
2018-07-15