2018-03-07 412 瀏覽
真心要多謝某發展商開發呢個新商場(笑), 我呢啲大西北舊香港人種不用騎牛坐馬出市區吃放題(笑)。今晚食人氣放題極尚大瀛喜!呢間極尚大瀛喜喺元朗yoho真係巴閉,每晚都睇住佢有過百人喺外面大排長龍, 今次真係多得好友 j 鍥而不捨, 日以繼夜夜以繼日地為我們打電話落booking。為咗避開同幾百人爭夜晚8點鐘嘅枱,所以我哋食早啲食五點半, 仲有平啲添,每位先210蚊加一。menu設計幾精美, 有好多款超新鮮刺身同埋精緻嘅壽司! 今次係我食過咁多放題之中食得最多壽司嘅一次!另外亦都要大讚佢啲嘢飲, 飲品種類超多,而且成本不菲例如有楊枝甘露啦, 而且有幾款女士怕肥必揀嘅無糖茶類 ,道地解茶, 烏龍茶等等。 啲嘢飲仲要係有凍,有室溫同埋熱飲提供,超貼心!甜品方面,要推介佢個乳酪, 尤其原味乳酪好食之外仲要有好多配料可以自己加!