2022-12-15 19 瀏覽
有小朋友後,就留意多左親子餐廳。尼間係周圍朋友都極力推薦的親子餐廳。食物好味又有地方比小朋友玩,環境又舒適。岩晒一家大細黎。服務又一流。餐廳入面的員工仲幫小朋友著韓服,既溫柔又親切,睇得出佢地都好鍾意小朋友🥰就黎聖誕,餐廳仲好有心設計左尼個兒童聖誕節套餐:聖誕老人禮物便當&聖誕蝴蝶粉花園。好有心思,靚到唔捨得食。味道仲要唔錯Tim.我地叫左三味牛小排,牛舌(大蔥)、厚切五花腩&大蜆。鍾意食牛舌既我,去親燒肉都要點牛舌,尼間牛舌夾埋大蔥,認真惹味。牛小排又係推薦之選👍大蜆燒完啖啖肉,又無沙。服務員見到我地燒晒牛肉同海鮮,仲主動話幫我地換左網先燒厚切五花腩。厚切五花腩燒完後,一口咬落,脂肪溶在口腔中,好juicy,又惹味。燒爐旁邊仲有拉絲芝士粟米&泡菜蛋,小朋友同我都好鍾意食。仲可以不停refill.真係好滿足。
我地叫左三味牛小排,牛舌(大蔥)、厚切五花腩&大蜆。

牛小排又係推薦之選👍
大蜆燒完啖啖肉,又無沙。