2016-12-25 1141 瀏覽
特登開個account 黎留負評,真係食到成肚氣既放題係yahoo 團購左平安夜八點到十點既燒肉放題,預約既時候,職員已講明要八點十分先有位,唔緊要咁我當日大約八點就到左,一出lift 就有一大堆人塞左係門口,等左幾分鐘都冇職員嘗識疏導一下人流,幾經辛苦終於塞到接待處,但係接待職員一直處理緊其他事務,講左多次話預約左都被無視,再三催四請先開始跟進,途中更有微言(其實我地一早講左要八點十分先入得,唔知點解會有咁多人走上黎),奇怪既係係我等緊既時候,分別有兩批walk in 既人入左席,最後我地係八點十五分左右入席入席後,職員就說明會有頭盤送黎,咁我地就點住野食先,然後睇住附近既枱送上一盤又一盤食物,但係我地點既食物一碟都未上,甚至連頭盤都冇。等左十五分鐘左右,我地向一個職員表示頭盤仲未送到,佢就聲稱會跟進,如是者再過十幾分鐘,依然係未有食物,然後我地再催職員,好快就送上第一碟食物,但係依然未有頭盤既影蹤...食完幾碟後,已經冇晒食慾,最後食埋甜品就埋單走人呢餐飯真係完美咁掃左我興。首先,你有齊預約名單,你一早知道人流有幾多,點解唔安排下職員去疏導人流?點解唔安排多d 職員去做接約工作?第
特登開個account 黎留負評,真係食到成肚氣既放題

食完幾碟後,已經冇晒食慾,最後食埋甜品就埋單走人

第二,接待職員態度問題,我地係消費者,預約左八點十分,早到好正常,幾時輪到你講埋d 廢話,你又唔話人地walk in 太早到?人地walk in 反而話入就有得入?就算我冇早到,我八點十分準時到,你都安排唔到座位俾我
第三,新雷橋係咪黎明開ga?你地鍾意食完正餐再上頭盤?頭盤兩個字你地識唔識解?
第四,叫甜品既時候,諗住叫cheesecake 一定冇伏,點知黎到既係一件黑色既蛋糕,原來cheesecake 既中文係朱古力蛋糕,長知識了,多謝晒
成餐飯真係食到成肚氣,入席要三催四請,上菜要三催四請,真係食到飽晒,上完菜燒連食左半個鐘多d 就唔想再食了,第一次食完放題會肚餓。新雷橋,你係得既,謝謝款待
2016-12-24
平安夜