2019-12-26
原本見到甘多好評非常期待,但最後非常失望!餐廳環境一般!地方算細!食物選擇吾多,但食物質素非常普通!而且食物嘅性價比低,價錢相比其他嘅居酒居高但質素普通!雖然三文魚魚生厚切,但完全0口感!而其他食物亦只係普普通通!完全吾明白點解會有咁多嘅好評!撇除食物,重點係服務態度非常差!當日只有一位男侍應,求其放低個Menu之後就走左!完全冇比茶我地!其他枱嘅客人需要加茶或者需要任何服務,佢都只係一句:得閒先!完全係0服務態度!上食物嘅時候,其實每張枱都吾大,係需要調動d位置!但男待應完全無視,只係趕住上餸求其甘放低!冇位置再放嘅時候男待應就一句:夾埋佢!🤷🏻♀️全餐飯除左冇位上餸嘅時候有收走空碟,其餘嘅時間係無!當我地要求收空碟嘅時佢都係一句:得閒先!之後再用一個非常唔耐煩嘅態度黎收碟!一次非常不愉快嘅經驗!強烈建議餐廳可以增加人手!就算食物好食,服務態度差都吾會想再去🤷🏻♀️完全係0招呼!比錢買難受!吾會再有下一次!
比錢買難受!吾會再有下一次!