本身諗住同朋友食個甜品,點知主菜太吸引 ,變左食第二餐dinner 🤣 其實都冇咁誇張,只不過同朋友dinner一邊OT一邊各自hea食左d野,跟著諗著再join埋食個甜品聚一聚。雖然夜晚九點半先入座,侍應都照比dinner Menu我哋,睇睇下,覺得兩個人share食個dinner set 再加點甜品 好似都ok🤭🤭 一開始上左個餐湯、沙律 都有d失望,餐湯有啲稀,沙律份量太少但係登登登,上左主菜就眼睛發光,完全out of expectation 咁豐富(加上同starter既level 有對比)「芝士焗龍蝦鑊仔菠菜蟹肉千層麵」用料豐富,仲有大大隻龍蝦超級推介除咗跟餐嘅是日甜品之外,仲點左個「奧斯焗雪山熱香餅」,都唔錯

「芝士焗龍蝦鑊仔菠菜蟹肉千層麵」
用料豐富,仲有大大隻龍蝦超級推介
芝士焗龍蝦鑊仔菠菜蟹肉千層麵

芝士焗龍蝦鑊仔菠菜蟹肉千層麵