2020-11-24 714 瀏覽
放工最好就係去飲杯酒relax下,仲飲埋啤酒就最chill喇~🍺4 flavours with snacks🥜 $120.有冇人同我一樣,見到啤酒一字排開就心花怒放🥰雖然今日有一款冇貨,但都可以試到3隻味,鍾意邊款仲可以飲多杯😎.☁️LG @ Young Master Cloud Wit小麥味相當突出,帶有淡淡柑橘橙皮味道👀.🌸LazzyGarden Hazy IPA柑橘味濃重,襯托啤酒花的苦澀味,味道很有趣👍🏻.🍊LG @ Young Master Pale Ale最易入口之選😁充滿熱帶水果香氣,沒什麼苦澀味,很容易一杯接一杯地喝😛🥩石上燒澳洲肉眼扒10oz $218好好吃🥺 靚牛扒簡單地燒一燒已經很好吃🤤 石燒方式可以自行控制生熟度,而且更好保存肉汁😌 外皮焦脆,肉質軟腍腍的,不靭👍🏻🧂隨扒附上三碟調味料——想要鹹香更重的話可以沾一些胡椒海鹽;香蒜由餐廳自行醃製,油香滿溢,我把蒜放在石燒碟的邊角,讓蒜油慢慢流到中間,平均沾在牛肉上,不得了😎最後是我最愛的紅酒汁❤️ 味道不會很重,但大大提升了牛肉的香味和層次,後來我一直在沾它😂

🍺4 flavours with snacks🥜 $120
有冇人同我一樣,見到啤酒一字排開就心花怒放🥰
☁️LG @ Young Master Cloud Wit
小麥味相當突出,帶有淡淡柑橘橙皮味道👀
🌸LazzyGarden Hazy IPA
柑橘味濃重,襯托啤酒花的苦澀味,味道很有趣👍🏻
🍊LG @ Young Master Pale Ale

🥩石上燒澳洲肉眼扒10oz $218