唔係第一次去,之前覺得店員有少少粗魯,野食環境都唔錯,最緊要媽媽鍾意聽歌嗎,每晚都有live之前同媽媽講等佢隻腳好返再去,點知失望咯,7點上到去連埋我地3枱客,坐低10分鐘無人比水同餐牌,見另外兩枱應該叫左餐,但咩都未上,終於忍唔住叫左幾次,應該太子仔黎落單,落兩個餐一個配飯一個配意粉都攪唔掂,前後問3次,問牛扒同羊架幾成熟,我同媽媽要7成,落完單聽到有客人話湯凍既要換,到7點半啦靚姐姐開始唱歌,由點餐到上餐35分鐘,媽媽話攪咩咁耐,呢頭就上餐,比全熟仲要好似放左陣唔太熱咯,配意又漏左,諗住聽下歌啦,見老闆(琴師)同歌首打眼色,話中場休息,吓唱左5首左右咋wow, 由於塊扒全熟媽鋸到好辛苦,食完坐左陣,好似無動靜再表演,其間老闆一家3口同廚師開飯,唔係唔比食飯,點解可以開左晚市先食,仲要叫埋單當睇唔到,前後叫左5分鐘,終於忍唔住大聲叫埋單
之前同媽媽講等佢隻腳好返再去,點知失望咯,
2018-05-02