2017-02-14 4561 瀏覽
話說早在大約一個月前已為情人節訂位!到了情人節前三天致電給我,又說訂位好緊張要confirm下又要落訂,又說收線會whatapp返d 資料同 meun比我,好的等了你們一天,沒有任何whatapp通知,我也很緊張的!第二天致電給你們,有一個男同事說好的我再叫門市既人為我跟進,好了又等你電話,又等到晚上,現在是怎樣??!又說訂位很緊張,沒人回應過我!我晚上又致電給你們,最後你們才對我說,經理今天都放假沒人理訂位服務,原來是咁的!但你們也沒有放棄我這個客人還給我希望說send個meun給我看,好又等,結果原來自己諗多左!如果你地係做唔掂網上book位就唔好搞啦!如果你地係唔想做生意不如執左佢唔好做啦!!你地booking好緊張,我情人節都好緊張無位食飯架大佬!!我真係慶到爆囉!