🔸原本今日唔使返工,點知公司有D文件比較趕,所以就叫咗我返去做埋D工作,趕好咗份文件大約三點鐘,凖備收工,但又有D肚餓,咁就離開寫字樓睇吓有乜嘢醫吓肚先,好彩仲趕得切可以堂食🤣🤣🤣🤣🤣——————-🔺係公司附近有間食東南亞菜,之前係尖沙咀分店食過好好味,所以就唔使唸入去食,原來呢間咁大,而且仲又大又靚,不過佢其他分店都係好靚,每間都有唔同既環境同特式,而且入面既廚師同員工都係全部東南亞及泰國人,所以食物都做得好地道👍👍👍👍👍可以食到東南亞各款特色食物👏👏👏👏——————🔹好肚餓好肚餓之際又食到好飽好飽🤣🤣又講下食咗D乜東東先😜:———————-🟢大熱天時,梗係整反杯沙冰嘆吓:蕃石榴沙冰———我好鍾意蕃石榴既香味同味道,做咗沙冰,又清甜,又清新的感覺,解渴好飲🍹🍹🍹🍹🍹——————-🟣🦐🐟小拼盤:配有🦐蝦餅同🐟魚餅———呢到既🦐餅同魚🐟餅都好彈牙,大大件,蝦🦐有蝦味,魚🐟有魚味,加埋酸甜汁,味道更加惹味⋯⋯——————-🟡越式🦐米紙卷———米紙卷皮薄,咬落煙韌口感,我最愛吃這種質感,入面包有米粉、🦐蝦肉、生菜.........等等😋配上配制好的酸辣汁,食落零捨好味道⋯⋯—————🟠當然甜

可以食到東南亞各款特色食物👏👏👏👏

——————
🔹好肚餓好肚餓之際又食到好飽好飽🤣🤣
又講下食咗D乜東東先😜:

———————-
🟢大熱天時,梗係整反杯沙冰嘆吓:

🟣🦐🐟小拼盤:

——————-
配上配制好的酸辣汁,食落零捨好味道⋯⋯

—————
🟠當然甜品又係唔小得🍬🥳
🍮椰汁千層糕——-煙煙靭靭的千層糕,配合面頭的椰🥥汁,咬落口感又香又滑,吃得又飽又滿足😊

—————-
🌲🌳環境靚、地方大、座位舒適,有園林的環境美,又有窗口望出街外景的美,又有室內置身在東南亞地區上的舒適感覺

☑️員工有禮貌,招呼好!
疫情之下,而家去唔到旅行,就望住呢到既環境當自己去咗泰國旅行🥳🥳
開心🥳⋯⋯簡單