2020-07-03 130 瀏覽
星期五大雨入商場搵野食,成日商場都勁多人,見佢等幾張枱咪等下,等左大半個鐘入去坐啦,叫左咖哩牛腩配法包,雞絲札肉河,小食拼盆,椰青同紅豆椰汁冰先到椰青,摸上手都凍凍地,點知一飲係又唔甜,味道又唔多新鮮,但入面啲水又唔凍,同左個侍應講,佢收走左啦,等左成10分鐘都未再黎,問左另一個侍應,佢先同我講「頭先個個無問題,你轉其他飲品啦」,真係想問咩態度到其他野食黎啦,平平無奇,無特別,仲要個法包又唔熱又唔脆,外皮又硬但因為好肚餓,無理繼續食啦,但啲侍應真係好唔醒目,明知個咖喱牛腩會有個爐仔熱住黎食,但竟然放左去張枱最出既角落位,姐係上菜位,同食客既碟平排,大佬呀,你明知會到加火,點會放到咁出呀,隨時整跌,勁求其!到食完先嬲呀,我朋友先去廁所啦,佢地就當正我地而家走啦,先黎執野,咁我地又未叫賣單,咩都無講就直接執枱,連水都收埋,過左1分鐘,連張單都比埋我地,咩料呀,你入場時係同我地講限時個半鐘,但個振連一個鐘都未到呀,趕人走呀?你唔比我地再叫甜品呀,到準備走啦,你明知我都羅緊袋準備行出黎,仲要黎抹埋枱,係咪連個一分錢都等唔到呀!總結:野食平平,但服務其差,無下次唔講以為自己去左lunch 既茶記

總結:野食平平,但服務其差,無下次

唔講以為自己去左lunch 既茶記