2021-02-22 322 瀏覽
先唔講食物質素,佢的服務認真嫲嫲。話說我星期六5:00經過買外賣,當時堂食只是得一台,和另一個客人等外賣。唔算忙啦掛。我叫咗三個套餐,一個小食和一個甜品。等咗大約10分鐘左右,職員拿了一大袋食物出來話齊晒。好彩我即場check一check,發覺三杯飲品冇咗兩杯。告訴職員後攞返兩杯嘢飲後就走啦。返到屋企打開個小食(肉鬆奶油酥餅),發覺完全係零肉鬆。啲火即刻上晒嚟。佢哋已經唔忙碌,都仲錯漏百出,如果晏啲再多啲人買外賣一定有好多人漏食品。輪到食物:1)摩摩渣渣-味道還好-唔記得咗影相,而家諗唔起內裏有什麼材料。但總是感覺不像馬來西亞的款式2)香茅雞翼-好味3)肉鬆煉奶油酥餅-好味,不過最衰就係冇咗肉鬆4)輕怡一字骨配白飯-完全唔掂,除咗深色之外冇一樣似肉骨茶-湯的味道好似老抽,好少藥材味-(睇相)成碗只是得兩條骨5)輕易亞參喇沙-呢個可能係我自己錯,冇留意餐牌,原來內裏沙甸魚為主,本人不愛吃沙甸魚的-內裏竟然全是米線。大部份喇沙都係用油麵或米粉,如果你係跟米線,應該早和客人說明。我double check個餐牌係冇寫米線的。
先唔講食物質素,佢的服務認真嫲嫲。

返到屋企打開個小食(肉鬆奶油酥餅),發覺完全係零肉鬆。啲火

輪到食物:
1)摩摩渣渣
-味道還好

2)香茅雞翼
-好味

3)肉鬆煉奶油酥餅
-好味,不過最衰就係冇咗肉鬆

4)輕怡一字骨配白飯
-完全唔掂,除咗深色之外冇一樣似肉骨茶
-湯的味道好似老抽,好少藥材味
-(睇相)成碗只是得兩條骨

5)輕易亞參喇沙

肉鬆煉奶油酥餅
輕怡一字骨肉骨茶
輕怡亞參叻沙
2021-02-13
10 分鐘 (外賣自取)