招聘中
時薪
最高可達 $21,500
最高可達 $23,500
月薪
更多筍工 (5)
2022-09-09 335 瀏覽
呢間野出名平都唔期待有咩service,但以前真係冇咁差,好耐冇食諗住食吓,但真係食到一肚氣。枱面有個侍應鐘,㩒完顯示器出左枱號,但完全冇人理。等左好耐見到有個女侍應行過揮手叫佢,佢冇野做緊,唔係傳緊菜,亦唔係要執枱,但完全當你透明扮睇唔到掂行掂過,最後要隔離枱提我地可以 scan QR code先落到單。重點係由入去到坐低冇人講過要QR code落單,我㩒哂鐘揮哂手,肯定佢睇到架,除非佢係盲嘅,你唔想serve提一句叫我自己scan係咪咁難?終於落完單,到傳菜又係嗰個女侍應,大大力咁放落黎,其實你唔想做可以唔做架喎🙂食食吓我見到對面枱有個阿叔,企起身走埋去問嗰個女侍應邊度埋單,佢可以唔答佢若無其事行返入廚房😳 阿叔企左喺度一陣,最後終於有另一個應該係經理走埋黎問咩事,同叫佢去門口俾錢。今晚真係大開眼界,咁嘅態度都有人請,飲食業真係好等人用,已經唔係講服務質素,嗰個女侍應係連做人嘅基本禮貌都冇!!!最後講吓野食,正常薩莉亞既水準,性價比高而且比以前份量多左。所有野都好,只係服務差到一個點,點平都唔會想再去受氣。食飯時間間間餐廳都排哂隊,佢唔駛等係有原因嘅。
2022-09-09