(非會員)
2009-12-01 31 瀏覽
上個禮拜三,因為我個FD生日,夜晚就打電話訂位LA,咁其實我地要求就係要一個比較靜D,同埋干淨D既位..但個服務員態度好差囉,佢話我地呢度好FULL架 o的BOOKING,未必俾到你WOW ) 咁都唔緊要LA ,咁我地7點幾去到,點知個服務員俾個又焗,又嘈,而且仲係出煙位既風口既角落位, 當然我地即時話要轉位 .跟住佢話我地d位已經full晒架la,但當時周圍根本冇乜人..格離左右都係(空了了),咁我地咪要求話去樓下果層,點知佢都話full booking.嬲嬲地.咁都算LA. 當我地食完野之後,諗住走人,..我地臨走既時候,見度樓下D位仲好多,呢個服務員擺說明係驚麻煩,根本達唔度客人既要求.咁既服務態度真係唔得囉..令到人地好失望,唔止一次咁樣架LA. 之前3至4次都令到我好失望我俾千幾蚊係度,得到咁既服務,我不如用果千幾蚊坐個舒服既位食個雲吞麵.
上個禮拜三,因為我個FD生日,夜晚就打電話訂位LA,
咁其實我地要求就係要一個比較靜D,同埋干淨D既位..
但個服務員態度好差囉,佢話