2019-10-24 2803 瀏覽
因為有午宴活動,比較左好多間唔同嘅盆菜公司,最後揀咗呢間「忠誠盆菜」嘅到會服務。佢嘅到會服務價錢真係好抵,而且除咗有盆菜之外,仲會提供服務人員(員工)、爐具、枱櫈、餐具、飯菜等等,所以基本上嗌咗佢嘅到會服務,場地上嘅嘢好多都唔需要自己準備,好方便!價錢實惠之外,員工嘅服務態度好好,有交代,唔單止預早左時間set場,幫手預熱盆菜同埋清場都好有效率,完全係流程安排之內。開心我哋活動無超時!盆菜方面,足料唔再話下,我鍾意佢味道唔會太濃!!之前食過有啲盆菜⋯唔知係咪腌得比較耐?出嚟嘅味道就會好濃,甚至好鹹⋯但呢間係味道濃度方便掌握得好好,味道啱啱好,我哋可以送飯食又得,或者就咁食餸都得!值得一提嘅係佢嘅大頭蝦,真係好大隻,而且有蝦膏,好好味!

盆菜方面,足料唔再話下,我鍾意佢味道唔會太濃!!
盆菜
2019-10-19