外賣早餐同男朋友一齊食~用點餐機點完餐就行過去mc cafe睇下有咩野食,順便等攞餐~點知聽到有個女人同收銀嗰個姐姐講話記著執齊啲野食比佢, 上次執唔齊返去比人鬧, 本來我都係聽完就算。聽到叫號, 我問個姨姨係咪齊啦? 佢冇應我。我拎到個餐都大概望下有冇咁多樣野。我點左個扭扭粉餐, 珍寶套餐同埋一個男朋友特別想食嘅麥芝蛋包。我大概望到有碗粉, 有個熱香餅盒同一個脹脹哋嘅紙袋, 就以為個袋係袋住個麥芝蛋包, 冇仔細打開個袋就走左。返到去打開個袋先發現佢竟然執漏左個包,個袋入面得兩塊薯餅😑, 又行返十分鐘返去拎返個麥芝蛋包, 再行返返去食🤦🏻‍♀️個呀姐拎包比我嗰陣雖然有講唔好意思, 但佢係黑面嘅🌚啲野食凍左冇咁好食就一定㗎啦, 諗返個呀姐啲態度更差, 食個早餐又漏野又要睇人面色🙄經過今次教訓,下次買外賣都係要記得開袋check😌
外賣早餐同男朋友一齊食~

個呀姐拎包比我嗰陣雖然有講唔好意思, 但佢係黑面嘅🌚

經過今次教訓,下次買外賣都係要記得開袋check😌

外賣自取