餐廳: 三德素食館 (佐敦薈)
資訊:

2016-09-07 4935 瀏覽
晚上要遲吃飯,見到網上寫十一點才關,去到時還是9:50, 諗住坐大半個鐘就走,咁應該沒問題。沒想到服務奇劣,似乎是經理級的一個大媽,一坐低完全唔畀時間我地睇menu, 餸一上就要埋單,這些都算了,我也明白不要阻人收工。但明明仲食緊,佢都係要三番四次不斷明示暗示要我地快D 食快D走!大佬,我去快餐店都唔會咁既服務態度啦!我地兩個人夾埋要畀二百幾蚊,你畀個仲差過大家樂的服務態度我? (何況那時10:30 都未夠)咁趕收工就唔好做啦。自問已算好脾氣,最後都被佢煩到我要罵返佢轉頭。今時今日咁既服務態度唔得架!奉勸大家,唔想受埋D無謂氣的,就不要去這間餐廳, 今次真係完全中伏。
2016-09-05