唔好睇入面環境的的適適,午市黎食係全院滿座,好在有預約。員工服務態度同食物質素都好好😊電子餐牌選擇一般多,但都黎得好快同無漏單情況發生。我每次都係食完凍野先食熱野,緊係食個一人份量既刺身先,每款都食小小都好滋味好鮮甜,呢間反而係厚切油甘魚同池魚王較優勝,美味。其實唔洗貪心叫好多,唔係試唔到其他好野。 之後叫左幾款壽司🍣白松露油甘魚壽司白松露香味同油甘魚清淡味道互補上,好夾。鹽燒左口魚邊,由於小脂肪既油腔口感,入口即化既感覺好讚!櫻花魷魚🦑較清甜,有口感。柚子胡椒原條穴子🍣必叫,肥美啖啖肉,一大條好大滿足感。另外有個三重芝士炸蝦🍤卷好脆,味道層次豐富,三重芝士較哂香濃!到熟食👀蠔皇鮑魚時蔬唔好睇小係鮑魚仔,但煮到入哂味。花膠雞鍋呢鍋落足料,尤其花膠份量多,仲要大大舊🥰雞件都有大塊,好補啊~~(個底有翅㗎)日式串燒真係即叫即燒,製作需時,唔係普通返熱就算,呢間既鹽燒翠肉瓜,韓辣醬燒魷魚同炸榴連係最有風味,齒夾留香。最後食左個沖繩海葡萄沙律🥗第一次食,口感好得意呀,不過就咁食好鹹😂一定要連埋其他蔬菜食先中和返☺️係爽口的,清油膩感,大家可以試下。
唔好睇入面環境的的適適,午市黎食係全院滿座,好在有預約。

之後叫左幾款壽司🍣
白松露油甘魚壽司
白松露香味同油甘魚清淡味道互補上,好夾。

鹽燒左口魚邊,由於小脂肪既油腔口感,入口即化既感覺好讚!

櫻花魷魚🦑較清甜,有口感。
柚子胡椒原條穴子🍣必叫,肥美啖啖肉,一
大條好大滿足感。

另外有個三重芝士炸蝦🍤卷
好脆,味道層次豐富,三重芝士較哂香濃!

到熟食👀
蠔皇鮑魚時蔬
唔好睇小係鮑魚仔,但煮到入哂味。

花膠雞鍋

日式串燒