27/8食完餐把鬼火tea,即刻黎買返個外賣半隻海南雞$60返屋企食,一去到(5點左右),裡面一個客人都無,只見上次來幫我們落單果個男侍應,坐係到睡覺(我估lee到工作時間都好長,因為佢地無落場的),我地都唔好意思打擾佢,係門口企了一震先入去,果男侍應即刻起身走過來問我地要嘜野,落完order,果男侍應好好人叫我地坐下等,之後佢拿了張卡片來,話如果下次來買外賣,可以打個電話來先,因為有時可能未有雞(我估可能佢係話未整好呱),走時還多謝前多謝後(真係好有禮貌果種)半隻海南雞都有好多件又大件又滑又好味,d醬汁又正,真係頂瓜瓜,lee到d服務又好(好過果間holiday inn多多聲),價錢又平,抵食到震,所以都咪話平野無好野,我一定多多幫襯.