2023-04-02
位於旺角樓上的「第三站」cafe,系一個非常適合與朋友聚會既好去處。我叫左Set dinner,包括黑松露帶子鮮菌意大利飯同蟹肉雜菌忌廉闊條麵,配$38的飲品。黑松露帶子鮮菌意大利飯帶子非常鮮美,而黑松露的香氣更是令人垂涎欲滴。份量適中,味道非常濃郁,好creamy 好滿足。意大利飯煮得岩岩好,唔會太生太硬👍🏻👍🏻蟹肉雜菌忌廉闊條麵麵條的口感非常好,煙韌!而濃郁的忌廉汁更是令人一吃就愛上。蟹肉份量都幾多,一上碟就見到舖滿哂🤤🤤補左差價,$20 點左oreo milkshke和chocolate milkshake兩種口味都超好飲‼️特別系oreo milkshake,每一都有濃郁的oreo味道,飲緊麥旋風咁🤭🤭朱古力milkshake 味道都好濃!飲品milkshake黎講都一定系甜同溜,不過每啖都好滿足 好開心☺️☺️😍唔中意太甜既朋友仔就唔建議嗑~~小食:香草芝士條新鮮熱辣,有拉絲效果🤤🤤溫馨提示:要趁熱食‼️‼️‼️cafe的環境舒適,而且非常寬敞店內仲提供boardgame 適合一大班玩足大半日‼️
黑松露帶子鮮菌意大利飯
意大利飯煮得岩岩好,唔會太生太硬👍🏻👍🏻
蟹肉雜菌忌廉闊條麵
麵條的口感非常好,煙韌!而濃郁的忌廉汁更是令人一吃就愛上。
蟹肉份量都幾多,一上碟就見到舖滿哂🤤🤤
朱古力milkshake 味道都好濃!
唔中意太甜既朋友仔就唔建議嗑~~
小食:香草芝士條
新鮮熱辣,有拉絲效果🤤🤤
溫馨提示:要趁熱食‼️‼️‼️
cafe的環境舒適,而且非常寬敞
店內仲提供boardgame 適合一大班玩足大半日‼️