餐廳: Amazing
資訊:

2017-07-12 726 瀏覽
今日要嚟呢度做嘢,大會包埋lunch畀我哋,十二點幾走落樓下食lunch。原來呢間餐廳都幾靚㗎喎,座位闊落,坐得舒服,又有太陽光喺天花照射入嚟。今日嘅lunch可以揀喇沙或海南雞飯節瓜雪耳湯諗住個湯都係求求其其,點知一滴油都冇,仲要好多節瓜及雪耳嘅湯渣,味道清甜而且唔鹹,估唔到咁好飲又好大碗海南雞飯賣相估唔到幾好,雞腳分量都算多,冇乜皮下脂肪,雞肉嫩滑 有雞味;碗飯,上面有一塊芭蕉葉,好得意!飯嘅雞油味香濃 ,撈埋薑蓉及豉油一齊食好好味冇諗過呢間餐廳啲質素咁好 值得一試

冇諗過呢間餐廳啲質素咁好 值得一試
2017-07-08