2021-10-23 77 瀏覽
打卡好地方✨今次捐窿捐罅去到🙆🏻‍♀️#南豐紗廠周圍都充滿文藝嘅感覺,確係休閑嘅好地方😍😍最鍾意呢度仲可以帶狗仔🐶一齊行街食嘢💗行佐陣見到室內遊樂場🎠旁邊有間主打健康新派料理嘅餐廳✨The Big Things Party✨吸引住😍😍就一於試吓啦⋯⋯餐廳主張健康有營美食, 所以食物都選用佐好多唔同嘅蔬菜伴碟🥬顏色色彩繽紛😍相當吸引推介大家必試👍🏻👍🏻✨玉子三文治🥪🥚厚厚嘅玉子外層再佐用吉列方式去炸,咬落去一面食吉列豬排醬嘅味道,另一邊食到蛋黃醬味道,口感外脆內軟,酸酸甜甜非常豐富😍👍🏻✨味噌三文魚六野菜便當🍱 👍🏻👍🏻大大件嘅味噌三文魚醃製得幾入味,入面配搭咗三文魚籽, 紅蘿蔔🥕紫椰菜, 日本南瓜,西蘭花🥦等蔬菜,店員仲有提及佢哋有部分嘅蔬菜🥬係來自家農場種植👍🏻👍🏻非常新鮮✨南蠻炸雞🍗即叫即炸熱辣辣,我幾鍾意佢個脆漿唔會好厚👍🏻👍🏻配搭自家醬汁,食落唔會好膩/漏🍩最後仲有一杯好可愛、好色彩繽紛嘅冬甩飲品😜😜😜
打卡好地方✨
今次捐窿捐罅去到🙆🏻‍♀️#南豐紗廠
周圍都充滿文藝嘅感覺,確係休閑嘅好地方😍😍
最鍾意呢度仲可以帶狗仔🐶一齊行街食嘢💗

就一於試吓啦⋯⋯

推介大家必試👍🏻👍🏻
✨玉子三文治🥪

✨味噌三文魚六野菜便當🍱 👍🏻👍🏻

✨南蠻炸雞🍗

🍩最後仲有一杯好可愛、好色彩繽紛嘅冬甩飲品

😜😜😜
  • 玉子三文治🥪