2016-10-09
係旺角食過咁多間放題,都未試過至尊滿屋放題,一開始唔抱任何期望。一直都唔喜歡兩個人食放題得一張枱:因為放題d碗碗碟碟都唔細,又成日都一次過上枱,通常一張枱都只可以放到兩三碟食物,唔過癮。但今次我地就被安排到2個人用兩張枱 (隔離位都係咁),可能因為唔滿坐,但起碼佢地唔會孤栆到唔比多張枱黎。整間鋪既座位都寬闊,坐得舒服!個人覺得佢地既食物好多選擇!同埋都有好幾款係出面未食過。點完野食即刻出去睇下飲品同甜品既雪櫃:竟然有Hoegaarden,即刻拎枝返位先!更驚喜既係:竟然有秋葵天婦羅!係日本其實好多地方都有得食,但香港就算連日本料理店都好難搵到有。因為本人好鍾意食架,所以好感動!WOW刺生真係一睇就知新鮮!依家睇返張相都流晒口水!各款壽司都好味!而個人最鍾意係佢地既「黑松露油甘魚壽司」,真係encore幾回!最後發現,原來每人都可以叫一杯movenpick雪糕!即刻覺得好圓滿!‧雖然係限時,但其實3個鐘係充裕有餘,最後食左差不多2個鐘就抱住突出黎既肚走啦~十分滿足!十二分驚喜!會繼續黎食!
飲品雪櫃
自助甜品雪櫃
天婦羅
刺生
‧
十分滿足!十二分驚喜!會繼續黎食!