麥蛋糕今日喺醫院住咗第26日,早兩日同顧問醫生辯論最終回,我話醫生無得揀病人醫,高矮肥瘦都要醫,最終都係重覆講唔幫我做手術,仲提議我去台灣做手術,那有錢姐,升職兩個月講野果然唔同d,仲話號稱香港第一好嘅醫院,等我出院後一定去阿mo果間醫院醫,一定醫好比你睇先。講下今次我食咩外賣啦,今次食古早味蛋糕,「麥蛋糕」大家一定陌生,喺古早蛋糕嚟講算幾好味,晚上8點買仲有特價添!1.抹茶紅豆蛋糕(一盒)$35(9/10)呢個抹茶紅豆蛋糕夜晚買有特價,一盒35蚊,平時一盒都要60蚊,半盒要33蚊。呢個蛋糕軟綿綿,質地好鬆軟,有蛋香又有厚度,起碼切到最少8舊,又唔乾水,蛋糕少少抹茶味,入面有少少紅豆醬,少少紅豆味,好唔錯!😋😋😋3人總共價錢$35個人口味總評分:9/10地址:西環堅尼地城北街39號金寶樓地下B1號舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#麥蛋糕 #堅尼地城 #堅尼地城好去處 #蛋糕 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfo
麥蛋糕

1.抹茶紅豆蛋糕(一盒)$35(9/10)

3人總共價錢$35

個人口味總評分:9/10

地址:西環堅尼地城北街39號金寶樓地下B1號舖

#麥蛋糕 #堅尼地城 #堅尼地城好去處 #蛋糕 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
外賣自取
  • 抹茶紅豆蛋糕