2025-08-21
今日去左中環食黎巴嫩菜 入到去就好似踏入一千零一夜既故事世界 我地星期六去 超誇張既係1pm同埋3pm都有肚皮舞表演 好有氣氛仲有以下優惠 咁抵得唔得架-每週六、日無限暢飲*(可揀一道主菜+$150即可享受兩小時無限暢飲普羅塞克起泡酒)*-*每週三特惠免開瓶費*🥣 Mix Hummus Platter 鷹嘴豆泥拼盤包含多款口味原味 香料 甜椒等 每款都絲順香濃 風味十足 用熱辣辣既Pita Bread 點來吃 簡直是中東滋味的精髓🧄 Lemon Garlic Shrimp 蝦隻新鮮爽口 蒜香與檸檬味好夾 酸香開胃 調味恰到好處 作為前菜非常出色 🍖 Lamb Mandi 招牌羊肉飯 香料味濃郁但不過火 羊肉炭香十足 肉質軟腍入味 配上香料飯粒粒分明 🍗 Shish Tawook 黎巴嫩烤雞串雞肉醃得入味 烤得外焦內嫩 帶有微微煙燻香 配上酸奶醬與沙律 清新又不膩🥖 Pita Bread 新鮮出爐 外脆內軟 香氣撲鼻 (可隨需要請店員再加呢!)🍸 One Thousand One Nights(Signature Cocktail) 呢杯特調雞尾酒唔只個名浪漫 味道亦充滿層次感 玫瑰與甜
仲有以下優惠 咁抵得唔得架
-每週六、日無限暢飲
-*每週三特惠免開瓶費*
🥣 Mix Hummus Platter
鷹嘴豆泥拼盤包含多款口味
🧄 Lemon Garlic Shrimp
🍖 Lamb Mandi
🍗 Shish Tawook
黎巴嫩烤雞串
🥖 Pita Bread
新鮮出爐 外脆內軟 香氣撲鼻 (可隨需要請店員再加呢!)
呢杯特調雞尾酒唔只個名浪漫 味道亦充滿層次感 玫瑰與甜酒交織 入口順滑 好岩女仔飲
🍋 Mint Lemonade
清新解膩 薄荷與檸檬的比例剛好 係配搭香料重菜式既理想飲品
☕ Americano & Double Espresso 咖啡香濃,飯後一杯好滿足