2022-12-01 128 瀏覽
12月尾就要衝出香港喇☺️✌🏻係時候約啲團友出黎傾行程🤭咁岩醒起,早兩日隔離位同事講過,佢最近結婚周年慶祝去了銅鑼灣一間超好氣氛西餐廳,環境都非常適合暢談,而且重點係有我最愛吃的燒春雞😋。同事仲提我如果經Sevenrooms book枱,仲可享有折扣優惠添。餐廳環境非常有格調,氣氛真係好適合二人世界或者傾心事閨蜜☺️是晚美食:💛葡式香辣燒春雞配黑松露薯條沙律 - 燒春雞皮脆肉嫩,黑松露配薯條香氣十足,加上清新沙律菜,絕對不會讓你感到油膩😋👍🏻💛香草鮮茄紅酒燴牛面肉扁意粉 - 牛面肉超淋,蕃茄醬汁與牛面肉十分夾,非常好食👍🏻😋💛 Tropical punch - 新鮮熱帶果汁配上紅茶,味道非常清新。💛 Nuts bout tella shake - 充滿榛子牛奶,重點有繽紛樂食🤭💛78%朱古力心太軟 - 熱辣辣朱古力心太軟配上冰凍雲尼拿雪糕球,心太軟唔太甜👍🏻🤭*價錢抵食👍🏻*環境舒服😌*店員服務態度非常好👍🏻👍🏻Btw,短短一晚當然都未能傾晒行程啦!唯有再約🤭🤭
12月尾就要衝出香港喇☺️✌🏻係時候約啲團友出黎傾行程🤭

78%朱古力心太軟

*價錢抵食👍🏻
*環境舒服😌
*店員服務態度非常好👍🏻👍🏻

Btw,短短一晚當然都未能傾晒行程啦!唯有再約🤭🤭

2022-11-28
香意葡式香辣燒春雞黑松露薯條沙律