2014-11-03 1403 瀏覽
今日萬聖節,我同同事諗住一齊食luch商量今晚去邊happy😂,我地今日放luch遲左,於是乎就去左康怡廣場既羅麥記到食因為好多餐廳出餐都好耐,但呢到呢野食最多都係等十分鐘到就有得食😋😋我地兩個女仔一去就岩岩就有兩位唔洗等好好彩,因為通常去食luch等位都好耐😫,但係呢到啲侍應執枱都好快,好快就有坐低於是乎我就叫左佢地新出既波菜吞拿魚白汁焗通粉。😌因為我好耐無去呢到食過,但最後一次食既時候都好好味😍!今次就決定試下新野。等左八分鐘到已經有得食,個通粉面上面全部都係吞拿魚同波菜,分佈得好平均,唔會好似出面啲餐廳咁求求其其!因為我份人比較懶,唔會撈埋佢食,但比我發覺到一樣野😂😂佢地個通粉底都一早撈過,唔會啖某某!再架埋上面果層白汁同啲波菜吞拿魚,簡直一絕😜。至於飲品方面,我見天氣涼涼地所以我叫左杯熱奶茶🍵,茶味唔會太澀,飲落去都好香幾滑。到埋單每人都係六十蚊左右。我覺得都唔太貴😌,感覺上比上一次進步得多,希望可以出多啲新既野食,下一次一定會再去食過再同大家分享😤😤!
2014-10-31
  • 波菜吞拿魚白汁焗通粉