位於紅磡內街,有性格既小店,由大學時期已經好出名,紅磚大學既人一定聽過😝1️⃣三餸車仔麵🔹 自選餸菜🔹今次叫左2碗分別試左豬紅,蘿蔔,豬腸,花甲,辣魷魚同🔹必推花甲,份量足,都有成廿幾隻,味道清甜,唔係渣流攤既料😆🔹湯底推介蕃茄薯仔湯,足料到飲埋都得☺️2️⃣招牌蜜汁叉燒串🔹即叫即整🔹熱辣辣食非常惹味味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5一直覺得車仔麵界黎講,蒙麵啲餸應該係數一數二🧐雖然好多餸其他鋪頭都有,但蒙麵啲餸就係好食啲。豬紅無腥味,夠實淨;辣味魷魚個辣汁勁正,又夠爽口;花甲就更加高汁..招牌叉燒串即叫即燒,燒到有少少焦香,肥瘦適中🤤飲品就無咩特別,都係啲大路野價錢:⭐️⭐️/5車仔麵黎講,蒙麵應該都係數一數二咁貴🤣大家預當食一餐拉麵咁上下既價錢~但係如果以車仔麵黎講絕對係偏貴既~交通:⭐️⭐️/5 位置其實係紅磡站同黃埔站中間,紅磡街市對面,所以搭地鐵黎都要行10-15分鐘,反而巴士可能會比較方便。揸車反就唔太建議,因為啲街都比較窄無咩位泊車環境:⭐️⭐️/5成間鋪最多都係坐10-12個,座位都算逼逼地,同唔好諗坐得耐慢慢嘆,都係食完就快快趣要走性價比:⭐️⭐️⭐️/5貴價車仔麵,但價錢對得住質素,隔唔時食下都幾好🤪

1️⃣三餸車仔麵
🔹 自選餸菜
🔹今次叫左2碗分別試左豬紅,蘿蔔,豬腸,花甲,辣魷魚同
🔹湯底推介蕃茄薯仔湯,足料到飲埋都得☺️

2️⃣招牌蜜汁叉燒串
🔹即叫即整
🔹熱辣辣食非常惹味

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

價錢:⭐️⭐️/5

交通:⭐️⭐️/5
揸車反就唔太建議,因為啲街都比較窄無咩位泊車

環境:⭐️⭐️/5

性價比:⭐️⭐️⭐️/5
貴價車仔麵,但價錢對得住質素,隔唔時食下都幾好🤪
30 分鐘 (堂食)
午餐