2020-06-15
Heart Sushi❤️🍣 Really Worth to Eat😋🥢..日本野你愛嗎❓總係對她有種情意結,百吃不厭。入到荃灣比我發現一間充滿人情味既小店,食物質素不錯,而且價錢大眾化、抵食又新鮮好味,真係有驚喜呢。.每餐最開心係咩❓就係食到好食 又自己鐘意既野,價錢又平啊,呢晚真係好滿足❤️,意想不到街坊日料店🍱 都可以如此有heart,食得開心。.ll $30樣子白雪雪既柏葉,本來差不覺得吸引。但食落丫卻有驚喜,爽脆既口感 再沾上必勝既胡麻醬,香口又清爽。.ll $28餃子🥟 味道中規中矩,不過勝在夠大粒、夠份量。而且煎出黎 視覺樣子都美美的,抵食。.l刺身]l $65沒想過呢個價錢,份量多 帶子刺身亦夠厚肉呢😍。真的新鮮吃出鮮甜耶‼️加上夾上蟹膏🦀 蟹籽,更帶出帶子既鮮味。.ll $72石頭鍋飯,賣相吸引。飯底預先用雞蛋🥚炒香 粒粒金黃💛,加上不少用洋蔥煎香和牛粒粒🐮,味道很好。仲有一塊唔少得既鵝肝🦆,油份深透在底下既飯粒,令每粒飯都好有鵝肝油脂香,喜歡的實屬覺得誘人吧🖤。蔥粒亦是不能少,亦整體生色不少耶。.ll $78後加鰻魚🐟,好肥美。趁熱吃不腥,加上足夠既鰻魚汁,很好吃 很滿足
l[胡麻冷柏葉]l $30
l[日式炸餃子]l $28
l[帶子蟹膏刺身]l $65
l[鵝肝和牛粒石頭飯]l $72
蔥粒亦是不能少,亦整體生色不少耶。
l[原條浦燒鰻魚]l $78
後加鰻魚🐟,好肥美。趁熱吃不腥,加上足夠既鰻魚汁,很好吃 很滿足。
呢個價錢 呢個質素,我很滿意耶🥰🥰🥰。
下次入荃灣要再食💕 唔知你地有冇食過呢❓
×××[意壽司-心意之日本料理 -Heart Sushi]×××