2017-06-25 353 瀏覽
父親節好似寂寂無名甘過jor, 身為乖女ge我當然唔會忘記la!!!! O係東海堂叫到個蛋糕好靚, 好有型, 就訂jor la。好彩一早訂jor, 父親節正日竟然無得賣, lucky~不得不佩服東海堂ge蛋糕師傅佢地ge創意。lei個扮日本出名ge whisky "響", 好入型入格, 爸爸見到時都好喜出望外, 爸爸鍾意就好la。整個蛋糕都可以食ga, 酒樽, 扮紙碎ge同仿木箱係朱古力做ge, 可惜偏甜, 根本食唔哂, 浪費tim。蛋糕係朱古力底, 蛋糕底鬆軟, 朱古力味都算濃, 底層有脆脆, 增加口感, 而且底層蛋糕加jor whisky, 帶有淡淡的酒香, 配上朱古力少少苦味, 好有大人feel ar !!!!

不得不佩服東海堂ge蛋糕師傅佢地ge創意
!!!!