餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2021-05-15 303 瀏覽
食完當去左台灣 Taiwan 🇹🇼?誠品入面有間台灣餐廳有3大類:台式便當、紅燒湯麵、肉燥乾拌麵不過要講一講果日個姐姐係咁比錯野我地我地叫咗個麵食 佢比咗個飯Er......😶之後叫咗個小食拼盤佢又漏咗俾😪😪😪.👆🏻香酥炸雞腿便當 $63好大個雞腿🍗 好香口脆卜卜真係幾有台灣風味仲包一杯指定飲品(有3款).賣相 ⭐️⭐️⭐️🌛味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️CP值 ⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️推介 ⭐️⭐️⭐️⭐️.百芳池上便當 (太古城中心) (太古)太古太古城道18號太古城中心1樓誠品生活L111號舖.#太古美食 #太古城美食 #太古城中心 #太古城誠品生活地下 #百芳池上便當 #taiwan #taiwanfood #taiwanesefood
食完當去左台灣 Taiwan 🇹🇼?
誠品入面有間台灣餐廳
有3大類:
台式便當、紅燒湯麵、肉燥乾拌麵
不過要講一講果日個姐姐係咁比錯野我地
我地叫咗個麵食 佢比咗個飯
Er......😶
之後叫咗個小食拼盤
佢又漏咗俾😪😪😪

👆🏻香酥炸雞腿便當 $63
好大個雞腿🍗 好香口脆卜卜
真係幾有台灣風味
仲包一杯指定飲品(有3款)
賣相 ⭐️⭐️⭐️🌛
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️
CP值 ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務 ⭐️⭐️
推介 ⭐️⭐️⭐️⭐️
百芳池上便當 (太古城中心) (太古)
太古太古城道18號太古城中心1樓誠品生活L111號舖
  • 香酥炸雞腿便當