2018-12-02 2341 瀏覽
今日同五位supergirl開會,例牌都係食素 🥗 以前喺中環返工,久唔久都會嚟呢veggiesf記得佢啱啱開嘅時候, 我已經嚟㗎啦! 同一等大廈有好多餐廳已經轉咗手, 估唔到veggie sf仲可以做到而家,證明佢仲有好多fans成間餐廳都好有三藩市嘅影子,雖然係好細不過都坐得幾舒服!請留意lunch time嚟嘅話,佢係分時段嘅 🕰️ 例如一點前要埋單 💰 大家記得早啲book位,我印像中lunch通常都好full 講返食物, 同我以前食過一樣咁好食但係今次嘅menu厚咗好多 。廚房都用咗好多心機去設計菜式!朋友叫咗個海南雞飯非常吸引!我食咗一嚿好好食呀!!!😍而且油飯都好味喎!!另外一個朋友叫咗個trip to bali 🇮🇩 真係有印尼嘅coconut rice 🥥大家睇啲相就知啦非常之吸引 我就食番平時食開嘅越南撈檬 Oakland breeze~~雖然有兩件係炸物但係真係勁好食 非常推介

講返食物, 同我以前食過一樣咁好食
非常推介

Spinach soup