2022-08-15
失望的旋轉自助晚餐!已有兩年時間無光顧,可惜,不論餐廳 或 侍應都差咗好多!~ 首先,坐埋位,已感受到旋轉餐,轉速有點古怪,記得以前要坐定才感受到, 但現在快得明顯,最大問題,係轉到某d位會"Chok" 呀! 唉! 好驚呀! 零件老化? 唔知啦! 成晚都有 "chok" 呀!~ 入海鮮房,取蟹,龍蝦 & 攜帶子,跟在我後面既男顧客,不小心取食物時,令到食物跌到地上,男客不斷道歉,但女服物員 (帶眼鏡) 粗聲粗氣話: 唔洗執! 唔好攪! 令場面更尷尬!~ 麵包蟹好(鞋), 帶子無味, 龍蝦有少許膏~ 甜品部位女侍應,直頭黑口黑面,每個客講完要邊款,女侍應會用唔友善眼神望一望個客,先比甜品㗎!咁奇怪既? ~ 收碟速度極慢~ 由於,在我檯附近有一位小朋友 (應該有自閉症) 說話好大聲的,每當有侍應行過,都會大聲叫他們收小朋友所指定既碟, 其後,兩位男經理,都亳不顧忌,竊竊私語。。。~ 食物選擇唔太多,味道應鮮甜的,就無味,應鹹,就偏鹹!~ 煎鵝肝既房,這間房每位侍應都ok, 尚算有禮!總括:$788 + 10% =$866.8/位是不值得再光顧喇!
已有兩年時間無光顧,可惜,不論餐廳 或 侍應都差咗好多!
~ 麵包蟹好(鞋), 帶子無味, 龍蝦有少許膏
~ 收碟速度極慢
~ 食物選擇唔太多,味道應鮮甜的,就無味,應鹹,就偏鹹!
~ 煎鵝肝既房,這間房每位侍應都ok, 尚算有禮!
總括:$788 + 10% =$866.8/位
是不值得再光顧喇!