2022-02-16
入到去坐底咗,再上網睇下有咩推介嘅時候,先發現呢間幾出名,仲要係韓國人打理嘅😮😮😮 有機會要用英文落單架,但都有講廣東話嘅😁😁😁提提你,佢地嘅小菜係可以refill。啲嘢食一到,啲份量令我覺得真係去咗韓國🇰🇷食緊韓燒咁….好大份!我見到就已經感覺到會食到好飽好飽🥴🥴🥴- 韓式豬手 $245賣相十分吸睛📸📸📸,成隻手上,豐富嘅骨膠原😋😋雖然有樣,但味道嚟講:淡。好彩佢嘅皮冇毛,去毛效果好好,肉質唔鞋唔乾- 奶油芝士火鍋雞🫕 $190呢個有驚喜!🤩🤩🤩一上嚟諗住佢會好漏啦,一食發現佢個汁酸酸地,仲加咗啲黃芥末醬,配埋芝士唔漏又好食!佢係用鐵板上,上面啲芝士都仲可以keep 到拉絲,下面啲芝士焦香好食😋😋😋- 蜂窩五花肉 $150呢個五花肉出色呀!又大條又厚身,啲staff 仲會時不時行過嚟幫手燒下,睇下火咁👍🏻👍🏻佢熟咗,第一啖食落口…真係不得了囉🤩🤩🤩🤩係香脆嘅感覺,口感有啲似食乳豬皮+燒肉嘅肉質,但味道係韓國嘅味😆😆😆大大力推🙌🏻🙌🏻🙌🏻
- 韓式豬手 $245
- 奶油芝士火鍋雞🫕 $190