2022-12-28
天氣凍凍地當然打邊爐啦🍲😚睇到有好多小食同火鍋湯底都好想食就黎呢間云手工火鍋試下😋佢地仲有多間VIP房提供👍🏻想約朋友玩咁就岩晒啦👍🏻火焰三椰雞喎🤩聽到個名就覺得好勁咁🤭上鍋底時終於知點解佢叫火焰雞喎😆因為佢嚟到會係客人面前點火成個鍋着火🔥兩兄弟又睇得好開心😁仲超足輝落完椰皇再落椰青之後再加濃雞湯😍超好味🤤爸爸就當然叫秘製四川麻辣鍋🔥佢話打邊爐一定要食辣😆個辣味好香,我哋叫咗個小辣,開頭嘅時候我都可以食到,但越滾越耐時候,就真係越嚟越辣㗎🥵鍾意食辣話超正🤭我哋見到個牛肉拼盤好靚😍就叫咗一個裡面有(本地牛肉、安格斯、牛脷、牛胸爽、牛心掟和牛柳粒)除咗靚之外,都仲有好多款牛肉食,每款唔同口味👍🏻👍🏻小食我哋叫左自定制響鈴叫即炸好熱辣辣好好味😋自家製黃金炸魚皮都係即炸鹹蛋黃好好味🤤哥哥超鍾意佢既自家製黑松露蟹肉餃😍大大隻又有口感黑松露好香😚忍住再叫多份😆細佬就鍾意食长叫大碟廣島蠔🦪黎到勁大隻😍淥熟晒之後都大隻🤭仲好鮮甜肥美👍🏻呢個自家制火鍋店一定會推介比朋友,因為真係好正同好味👍🏻👍🏻
佢地仲有多間VIP房提供👍🏻想約朋友玩咁就岩晒啦👍🏻