2024-04-08 40 瀏覽
呢排成日去西營盤,都發掘到唔少正野~今次就發現到有間concept store,有齊晒Ciao Chow、Triple O's 同Yo Mama Frozen Yogurt,可以一次過叫晒3間野食😻✨BBQ Teriyaki Chicken - 即叫即焗熱辣辣,個pizza底好薄好脆,烤雞絲呢款幾惹味,配上BBQ茄汁,食落有口感又夠juicy🍕✨Mushroom Burger - 幾足料,滿滿磨菇片,牛肉漢堡扒都大塊,而且個秘製醬汁令成件事好夾🍔我加左個combo,要左個Caesar Salad同汽水,沙律比想像中大兜🥗✨Froyo - 梗係唔少得食埋個甜品,揀左細杯裝,toppings要左mochi & wheat germ,有得自己揀配搭,勁有滿足感🤩