2019-07-31 117 瀏覽
今日同朋友去要去深水埗開工,依頭做野又熱又辛苦,LUNCH緊係搵間坐得舒服D既地方朋友鍾意食潮州野,咁岩公司可以CLAIM錢,所以去依間德豐食野!見到依間D野食好似唔錯,於是叫多幾款黎食,反正大家都肚餓。第一樣點左元朗鹽焗烏頭。見到侍應拎住過黎個刻勁開心,好大份好靚仲好香�,出奇地成個餸都唔膩,而且好有豐富嘅口感,like !吊片蠔仔粥一窩味道都唔錯,入面啲蠔肉鮮嫩多汁。朋友話花生雞腳黎講佢都算係咁,睇落朋友都好滿意,而且個汁都好開胃配搭得好好!之後再叫左個鹵水拼盤同芽菜豆卜,好多汁咬落去好juicy ,味好出,整體上都ok既!我哋叫咗兩杯野飲, 依度D飲品唔貴, LUNCH黎講 真係好滿意!