2011-02-13 11 瀏覽
依間餐廳我食過幾次~都係叫外賣~都係食咖哩吉豬飯(因為我冇外賣紙係身~依樣係老闆介紹~memu係冇ge)如是者食左幾次之後~今日再叫外賣~以下係今日ge對話~唔長~但係態度超差!!!!!!!店員:@!!%^%&我:請問係咪牛車水???店員:係ar!!!!!!要d咩ar!!!!!!!!我:一個咖哩吉豬飯ar~唔該!店員:我地冇依樣野wo!我:但係我叫過幾次都有wo!店員:memu都冇!!!!點俾你ar????店員:你真係想要咪送d咖哩汁俾你low!!!我:好~~唔該(xyxzzz!)店員:係咪要ar咁???我:係!!!唔該!!!店員:跟住呢????我:熱啡ar~唔該!店員:跟住呢????我:係咁多ar~唔該!店員:餐湯唔要ar!!!我:要~~~中湯ar!店員:跟住呢???(正當我諗緊跟住仲有d咩~大約2秒)店員:你快d la小姐!!!!係咁dum我時間!!!!!!!我:你好忙咩???店員:係ar!!!!!!咁你就叫快d la!!!!!!!!係咁dum我時間~~~~我:咁我唔阻你la~88最後:個度d野食唔係太差~但都唔係好low~!順便一提~個度d外賣係非繁忙時間都要等大半個鐘,繁忙時間

店員:@!!%^%&
我:請問係咪牛車水???
店員:係ar!!!!!!要d咩ar!!!!!!!!
我:一個咖哩吉豬飯ar~唔該!
店員:我地冇依樣野wo!
我:但係我叫過幾次都有wo!
店員:memu都冇!!!!點俾你ar????
店員:你真係想要咪送d咖哩汁俾你low!!!
我:好~~唔該(xyxzzz!)
店員:係咪要ar咁???
我:係!!!唔該!!!
店員:跟住呢????
我:熱啡ar~唔該!
店員:跟住呢????
我:係咁多ar~唔該!
店員:餐湯唔要ar!!!
我:要~~~中湯ar!
店員:跟住呢???

(正當我諗緊跟住仲有d咩~大約2秒)
我:你好忙咩???
我:咁我唔阻你la~88

最後:個度d野食唔係太差~但都唔係好low~!順便一提~個度d外賣係非繁忙時間都要等大半個鐘,繁忙時間我真係唔夠膽試啦
45 分鐘 (外賣自取)
  • 吉豬