主要係屋企人食自助餐 揀咗呢間唔算好貴 食材都唔錯揀自助餐主要考慮三樣:主打食材 食物質素 環境位置位於酒店 就算星期一至五都幾多人生蠔 有✅ 龍蝦✅ 佐賀和牛✅鴨肝toast 中式燉湯✅movenpick 雪糕✅和牛美食:火炙和牛壽司 鐵板和牛漢堡 鍾意食牛嘅話食幾份都已經回本 屋企人生日 仲有畫碟甜品 有心意我哋仲寫咗啲勁sweet message加上心太軟真係甜入心一坐低 大家分開排隊 就可以試吓唔同食物排隊速度都幾快 我哋主打和牛 和牛質素幾靚 之後夠鐘就有即劏拖羅 上網book嘅時候 見到係日本空運直送的藍鰭吞拿魚 真係超大條 有氣勢果然質素夠新鮮海鮮方面 refill速度都幾快 我哋排咗大概幾分鐘就到我哋 龍蝦每人食咗兩隻 好滿足勁推薦呢個佐賀和牛壽司Encore咗幾次 平時最少$80 一份和牛漢堡都唔錯 肉質Juicy當日的生蠔係美國生蠔 係即開的所以比較新鮮 當然唔少得仲有酒店自助餐的牛扒 🥩西冷鍾意食肉嘅朋友不要錯過排隊攞刺身方面 真係超快基本上都唔使點等三文魚夠肥美 帆立貝都唔錯等到切完吞拿魚之後 仲有吞拿魚添生蠔食完仲可以再攞 每人每次攞三隻我哋攞咗三轉燉湯ref
主要係屋企人食自助餐

三文魚夠肥美 帆立貝都唔錯
等到切完吞拿魚之後 仲有吞拿魚添

生蠔食完仲可以再攞 每人每次攞三隻
我哋攞咗三轉

燉湯refill速度都幾快 唔使心急, 之後唔使排隊都可以攞