2020-04-03 736 瀏覽
lunch time成日都有長人龍响度等位,成日都諗會唔會好好食呢🧐呢排好多人home office終於小咗條人龍,於是入去試下🥳係家庭式韓式快餐,老闆應該都係韓國人,不過就請咗幾位香港同事仔😂叫咗個牛肉石頭鍋飯👉配菜都幾多,有芽菜、菠菜、翠肉瓜等等個飯底有D濕,可以乾番少少會更好,無飯焦,撈埋其他配菜一齊食幾和諧,幾好韓式炒雜菜👉配菜同冬粉既比例幾好,唔會太多粉or太多菜,不過好似唔記得落調味品甘,可能我重口味定其餘個D太重口味呢😎最後係芝士泡菜包飯,好濃芝士味,不過佢係凍嘅,如果係熱效果應該會更好,真心唔錯,係呢餐入面最好食嘅總括而言,呢間餐廳小小似家庭式既韓國小店,老闆應該都係韓國人,相當家庭feel,不過未必樣樣野都達到好高既水準,只可以講係CP值相等

叫咗個牛肉石頭鍋飯👉配菜都幾多,有芽菜、菠菜、翠肉瓜等等

2020-03-17