2019-02-16 2247 瀏覽
男朋友千挑萬選,為的是要找一間令我滿意的放題,預祝情人節😘他一早book定位,因為真係好爆咖😐原來一啲都吾平喎,但點解都咁爆滿呢~真係要試下先知😬原來不用點單,先來一盤刺身有三文魚,油甘魚,帶子,甜蝦,赤身,仲有海膽添呀😍食完刺身,便是燒海鮮😋😋😋有蠔,鮑魚,大蝦,海螺,原條海魚👍海蝦燒完都係咁大隻👍 蝦肉鮮甜 爽口😍蝦頭啲膏 🤩正呀😋😋😋鮑魚成隻手指公咁大,肉身腍甜,吾韌,新鮮👍呢碟燒肉,共有八款,如果散叫都要幾百蚊啦😬件件都係好嘢,一路食一路讚👍食完仲可以無限添加,刺身,燒肉,真係去邊度搵呀😅指定送嘅三碟,其實份量已經不少,不過人總是貪食,多少都要添食嘅😬其中必食嘅梗係少不了榴槤炸彈啦 ,因為佢真係新鮮炸出來,切開啲榴槤香味超濃,榴槤流心慢慢滲出嚟,超好味~呢度嘅飲品簡直係我食放題前所未見,咁豐富😜紅酒,白酒,清酒,梅酒,柚子酒,生啤。。。其他各種飲品更加不在話下啦,好飲返兩杯嘅朋友們淨係飲酒都抵啦😂一般放題嘅甜品, 呢度一定有啦~仲係升級嘅movenpick同埋dreyer's添👍其他放題一般都係每位只限一杯,但係呢度係任你食喎,星級甜品都任食噃😍好感謝男朋友為我安排呢個情人節
男朋友千挑萬選,為的是要找一間令我滿意的放題,預祝情人節😘

他一早book定位,因為真係好爆咖😐
原來一啲都吾平喎,但點解都咁爆滿呢~真係要試下先知😬

原來不用點單,先來一盤刺身

有三文魚,油甘魚,帶子,甜蝦,赤身,仲有海膽添呀😍

食完刺身,便是燒海鮮😋😋😋
有蠔,鮑魚,大蝦,海螺,原條海魚👍

鮑魚成隻手指公咁大,肉身腍甜,吾韌,新鮮👍

呢碟燒肉,共有八款,如果散叫都要幾百蚊啦😬

件件都係好嘢,一路食一路讚👍

食完仲可以無限添加,刺身,燒肉,真係去邊度搵呀😅

呢度嘅飲品簡直係我食放題前所未見,咁豐富😜

一般放題甜品, 呢度一定有啦~仲係升級嘅movenpick同埋dreyer's添👍其他放題一般都係每位只限一杯,但係呢度係任你食喎,星級甜品都任食噃😍

好感謝男朋友為我安排呢個情人節餐 ,真係飲飽食醉🤩仲好sweet sweet㖭😍

2019-02-12
慶祝紀念