2020-04-16 280 瀏覽
好耐之前食過The Pantry,覺得幾好食所以佢結業事我都好驚訝好彩佢而家又重開就急不及待約朋友去試吓。首先叫咗個黑松露芝士汁薯條,份量好夠,芝士汁比得好豪爽,配埋啲黑松露,基本上呢個配搭係無敵。呢個係iron grilled flank steak,$188,都有好多塊,而且五成熟嘅狀態,令到佢依然好有肉味,配埋香草汁同個肉汁,成件事好夾。Chicken & cheese quesadilla $72,呢個又係好推薦,因為本身好鍾意食墨西哥餅,呢到個牛油果醬好出色,好好味。最後當然必定會嗌個pancake,我揀咗Tiramisu味,同以前一樣咁好食,好有空氣感,但又唔會太濕,又好啱打卡,而且Tiramisu味唔係到到有得食。