2024-04-17 13 瀏覽
二訪! 呢間係heysonut / 窩子既姐妹店 質素一定有保證! 佢裝修係走黑色簡約型格路線~自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 ($138)意大利飯用左煲仔去裝 好得意 🤣 煙燻豬腩有3大塊! 整得好腍 煙燻味岩岩好唔會太重 面頭仲有青蘋果粒 同d豬腩一齊食可以中和返個油膩感 👍 黑啤意大利飯好特別! 食落甜甜地 唔係好食到黑啤味 risotto 唔算好al dente 有口感得來唔太硬身 岩哂我口味 🥰 份量都好足!蘆筍帶子墨汁意粉 ($128)帶子輕輕火灼左 入面D帶子肉好嫩滑 而意粉好掛汁 食落啖啖好香既墨汁味 😋 不過真係一食就成個口都黑色 🤣 Tiramisu Cream Souffle Pancake ($108)講到係heysonut既姐妹店又點可以唔食佢地既souffle pancake! 🤩 賣相非常之靚 面頭有tiramisu cream 同埋oreo 餅碎 食落有唔同口感 而souffle pancake好鬆軟 蛋味好香 好重空氣感 🥹 食完pasta risotto 再一人食一塊pancake都好輕鬆!👍Encore 指數 🌟🌟🌟🌟🌟

自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯 ($138)

蘆筍帶子墨汁意粉 ($128)

Encore 指數 🌟🌟🌟🌟🌟